Abdeslam Louah, del Club Esportiu Sant Julià, i Gemma Arró, del Grec Cerdanya, són els guanyadors de la tercera edició de la Sant Silvestre de Puigcerdà disputada ahir al matí amb un notable èxit, ja que va tenir la participació de tres-cents vuitanta-dos atletes. L'edició d'enguany ha estat solidària per l'Associació contra el Rabdomiosarcoma, càncer del desenvolupament.

En homes, Louah va complir els pronòstics i va cobrir els 5 quilòmetres del traçat amb un temps de 16 minuts i 20 segons. La segona posició va ser per a Guillem Fernández, que va arribar a catorze segons, mentre que Joan Freixa va ocupar la tercera posició, amb 16 minuts i 43 segons. En fèmines, la clara dominadora va ser l'atleta local Gemma Arró, amb un temps de 19 minuts i 38 segons. La segona plaça va ser per a l'atleta del Club Poliesportiu Puigcerdà Mireia Fontanillas, que va fer el traçat en 19.46, i Paula Batlle va ocupar el tercer lloc del podi amb un temps de 19 minuts i 54 segons.

Al camp de futbol ceretà es van disputar curses en categoria infantil, que va ser per a Lucas Carrillo, i benjamí, en què el triomf va ser per a José Gonzalo Souza. També hi va haver curses en benjamí femení i prebenjamí. La primera va ser guanyada per Martina Casals, i l'altra, per Ferran Esteban.