El Barcelona ha deixat gairebé encarrilat els vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Espanyol, al qual ha golejat 4-1, després que l'equip de Constantin Galca jugués els últims quinze minuts amb nou jugadors, per expulsió d'Hernán López i Diop, en un partit que ha servit per al debut d'Arda Turan, com a titular, i Aleix Vidal, que ha sortit a la segona part.

El segon derbi en pocs dies no ha desmerescut per a res, sobretot la primera part, en què els dos equips s'han entregat en totes les accions, continuant la tensió que han deixat aparcada en el xoc de Lliga a Cornellà dissabte passat.

L'Espanyol ha mantingut el grau d'agressivitat, però en aquesta ocasió es va trobar a un Barça que no s'ha arronsat , encara que en accions poc exigents ha estat quan algun blaugrana ha vist la groga.

- Fitxa tècnica:

4. Barcelona: Ter Stegen; Alves (Aleix Vidal, min.67), Piqué, Mascherano, Alba; Arda Turan (Rakitic, min.68), Busquets, Iniesta; Messi, Suárez i Neymar.

1. Espanyol: Pau Lopez; Javi López, Raillo, Roco, Victor Álvarez; Abraham (Burgui, min.60), Diop, Asensio (Salva Sevilla, min.46), Hernán Pérez; Gerard Moreno i Caicedo (Jordán, min.40).

Gols: 0-1, min.10: Caicedo. 1-1, min.13: Messi. 2-1, min.44: Messi. 3-1, min.49: Piqué. 4-1, min.88: Neymar.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera, del comitè valencià. Va mostrar targeta groga a Abraham (min.11), Gerard Moreno (min.19), Neymar (min.34), Pau López (min.45 +), Suárez (min.45 +), Diop (min.51), Hernán Pérez (min.59), Gerard Piqué (min.73), Burgui (min.76), Rocco (min.78) i Messi (min.78).

Va expulsar per dues grogues a Hernán López (min.58 i min.72) i vermella a Diop (min.75)

Incidències: partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, jugat al Camp Nou davant 76.667 espectadors, segons dada facilitada pel FC Barcelona.