La desena edició de la Copa Catalana de waterpolo masculí, que es jugarà els dies 15, 16 i 17 de gener, permetrà als aficionats de casa nostra gaudir del joc dels millors equips catalans a Manresa. I és que les Piscines Municipals acolliran aquesta competició organitzada conjuntament pel CN Minorisa i la Federació Catalana de natació, amb la col·laboració de l´Ajuntament i d´Aigües de Manresa, que cedeix les instal·lacions.

Concretament, en aquesta competició, hi prendran part sis equips, els tres primers classificats de cada grup d´una fase prèvia que s´acaba aquest cap de setmana (el calendari estatal és aturat). Si no hi ha molts canvis en la darrera jornada, es perfilen com a participants, el CN Sabadell, el CN Sant Andreu, el CN Barcelona, el CN Catalunya, el CN Mataró i el CE Mediterrani, amb alguna possibilitat encara pel CN Terrassa.

Pel que fa al calendari de competició, el divendres hi haurà els dos partits de quarts de final (el primer de cada grup passa directament a les semifinals), a les 6 i a 2/4 de 8 de la tarda; el dissabte es jugaran les semifinals i el partit pel 5è u 6è lloc a 2/4 de 5, a les 6 i a 2/4 de 8; i finalment, diumenge al matí, tercer i quart lloc i final, a les 11 i a 2/4 d´1, respectivament.