El Manresa no ha pogut passar de l'empat en el seu enfrontament davant el Vic. El joc ha començat amb un penal rigorós a favor dels manresans per unes mans dins de l'àrea visitant, quan encara no es portava un minut de joc. Sergi Soler ha convertit la pena màxima. Amb l'1 a 0, els osonencs han intentar dominar el mig del camp, però les seves accions d'atac no eren fluides. El Manresa buscava el segon gol intentant aprofitar algun contracop. Abans del descans, Javi Rebollo ha caigut en les provocacions de Peque i ha estat expulsat.

A la represa i amb deu jugadors, el Manresa ha mantingut a ratlla el Vic fins que Santanera ha rematat al fons de la xarxa un llançament de cantonada al minut 62. Amb 1 a 1, els locals ho han tingut encara més complicat quan ha estat expulsat, en una decisió sorprenent de l'àrbitre, el també blanc-i-vermell Miki Poveda, veient la segona targeta per una suposada intenció de simular una falta. Era el minut 80 i fins al final, el Vic ha intentat marcar amb xuts llunyans que Yamandú ha aturat amb encert.