La delegació manresana al ral·li Dakar 2016 formada pel guanyador en camions Moi Torrallardona, Gerard Farrés, vuitè classificat en motos, i Pep Vila, desè en camions, han estat rebuts aquesta tarda a l'Ajuntament de la capital del Bages per l'alcalde Valentí Junyent, i el regidor d'Esports, Jordi Serracanta. Durant la seva visita a la casa consistorial, els esportistes han signat el Llibre d'Honor de la Ciutat i han rebut un obsequi commemoratiu.

Junyent els ha felicitat per l'èxit esportiu aconseguit i per la tasca de difusió del nom de la ciutat arreu del món.

Moi Torrallardona, com a navegant de l´equip IVECO, ha estat el vencedor del ral·li en categoria de camions al costat de Gerard de Rooy (Holanda) i Darek Rodewalld (Polònia). Per la seva banda, Gerard Farrés, de l'equip KTM-Himoinsa, ha estat vuitè classificat en categoria de motos. Finalment, Pep Vila, pilot de l´equip IVECO, ha estat desè en categoria de camions. Formava equip amb Xavier Colomer i Marc Torres i és la dotzena vegada que completa el ral·li Dakar.

A l'acte també hi han assistit Toni Ramos i el Jordi Salvans, president i secretari, del Biela Club, així com alguns familiars i companys dels pilots. Després de signar el llibre honorífic i rebre un record de l'acte han tingut ocasió de comentar les vivències del raid, una de les proves de motor més prestigioses i dures de les que es disputen arreu del món.