La corredora de muntanya Núria Picas ha rebut el premi a la millor esportista catalana de l´any 2015 a la 19ª Festa de l´Esport Català. El guardó, entregat per l´Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el diari Sport, reconèix el mèrit esportiu dels atletes catalans en totes les modalitats.

La gala que ha coronat a la manresana com a reina de l´esport català s'ha celebrat al Museu Marítim de Barcelona, amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i altres autoritats.

L´ any 2015 de Núria Picas ha fregat l´excel·lència. Per segona temporada consecutiva, la manresana resident al Berguedà ha guanyat la Ultra Trail World Tour, imposant-se en carreres èpiques com la Diagonale des Fous o la Transgrancanaria.

Piqué, acompanyant de luxe

Núria Picas ha estat acompanyada del blaugrana Gerard Piqué, guardonat amb el premi al millor esportista català de l´any. El central ha rebut el reconeixement gràcies al rendiment en el Barça que va firmar el triplet, guanyant la Lliga, la Copa i la Champions League.