El jugador berguedà Oriol Rosell canvia d'aires i vestirà la samarreta del Vitória de Guimaraes com a cedit fins a final de temporada. El futbolista de Puig-reig abandona les files de l'Sporting CP, amb qui té contracte fins a l´any 2019. Rosell no entrava en els plans del tècnic Jorge Jesús i ara tindrà una nova oportunitat de gaudir de minuts en la Primera Divisió portuguesa. El seu nou club ocupa la cinquena posició de la Liga Portuguesa amb 30 punts.

Oriol Rosell ha estat presentat aquesta tarda i ja s'ha enfundat la samarreta blanca del Guimaraes. El berguedà ha parlat i ha explicat les seves primeres impressions sobre el club: "És un gran club per donar el millor de mi, és un gran repte, crec que m'integraré amb molta facilitat".

El de Puig-reig destaca la mentalitat i la identitat del Vitória de Guimaraes: "És un equip molt interessant. Està dirigit per un entrenador que li agrada jugar la pilota. Un equip amb identitat i idea del joc, això és molt important en el futbol", ha declarat Oriol Rosell en la seva presentació.