El Manresa FS ha sumat un punt molt valuós en empatar a sis gols a la pista de La Unión. El matx es presentava molt complicat pels interessos dels manresans, ja que es podia notar el cansament del matx de dijous davant el Sala 5 Martorell (que va acabar amb derrota manresana per 6-5), les baixes de Lavado i Josan i les molèsties d´alguns altres jugadors.

Tot i aquests obstacles, els bagencs han donat la cara durant tot el partit. En la primera part hi ha hagut moltes alternatives en el marcador. Els visitants han esperat el seu rival a mitja pista, però a partir de l´empat a 2 els locals han pressionat i han assolit dos gols de renda al minut 17. Només un minut després, Asis ha retallat les diferències i ha deixat un marcador de 4-3 a la mitja part de l´enfrontament.

En la segona meitat els jugadors manresans han mostrat un bon nivell de joc i, tot i que Sergio ha fet el 5-3 al minut 30, Asis i Gordillo han marcat poc després i els visitants han pogut empatar a cinc quan només faltaven set minuts pel final. Llavors els bagencs han cregut que podien puntuar, però després Aleix ha fet el 6-5 pels de Santa Coloma de Gramanet.

Tot seguit els bagencs han passat a jugar amb porter jugador i han tingut múltiples ocasions per empatar. Al final ho han aconseguit mitjançant una diana de Redu als darrers quaranta segons. El Manresa ha pogut guanyar en una darrera ocasió, però no l'ha aprofitat i es s'ha endut un punt molt valuós veient les circumstàncies adverses amb les quals s'havia iniciat l´enfrontament.