L'exbarcelonista Víctor Valdés ha tornat als terrenys de joc per iniciar un nou camí en la seva carrera a l'Standard Lieja belga, després de vuit mesos apartat de la competició pel Manchester United.

El porter internacional, de 34 anys, jugarà com a cedit fins al final del curs. Pocs dies després d'haver-se incorporat a la plantilla de Yannick Ferrera i amb només un parell d'entrenaments completats, ha estat designat com a titular per al duel que el seu equip ha afrontat a Leuven.

L'Standard, que ha afrontat la vint-i-quatrena jornada des de la vuitena plaça, ha sumat tres punts (0-2), gràcies als gols de Mathieu Dossevi i del brasiler Gabriel Boschilia.

Necessita el conjunt de Lieja i Víctor Valdés acabar entre els vuit primers de la competició i així lluitar pel títol. Resten ja cinc partits per al final de la primera fase. Si aconsegueix l'objectiu continuarà en actiu a Bèlgica. D'altra manera, l'aventura belga haurà conclòs.

Víctor Valdés ha tornat a sentir-se futbolista. L'any i mig al Manchester United no ha resultat positiu per al català, que va optar pel planter de Louis Van Gaal després de diversos mesos de baixa per culpa d'una greu lesió de genoll.

Desplaçat de la plantilla i habitual de la grada d'Old Trafford, ha trobat una solució a la Lliga de Bèlgica. A l'Standard Lieja, on ha debutat, amb èxit. Imbatut i amb victòria.