ALMEDA/JOVIAT

?ALMEDA. Balibrea, Piera, Guerrero, Urbea, Morta -cinc inicial- Miro, Polo, Combalia, Carmona, Caballero, Carrasco, Nieto ?JOVIAT. Vila 9, Subirana 10, Puiggròs 6, N. Beltran 7, S. Beltran 1 -cinc inicial- Clotet, Soler, Córdoba 3, Sánchez 4, Martí 1 ?ÀRBITRES:Lázaro i Alcañiz ?pARCIALS:21-12, 42-22, 53-26, 63-41

La Joviat va caure derrotada en una de les pistes més complicades de la categoria, la d'un Almeda que es va imposar per un resultat final de 63-41. Les manresanes van sortir a la pista molt concentrades i fins i tot van dominar en el marcador, però en els darrers dos minuts del primer quart les locals van fer un parcial de 11-1 per acabar el període inicial amb un 21-12. En el segon, les noies de Cornellà van dur el ritme del duel i van ampliar la diferència fins als vint punts a la mitja part (42-22).

En la segona meitat del duel les jugadores manresanes van ser capaçes de canviar el xip i van realitzar un gran treball en l'aspecte defensiu, però el poc encert en el llançament exterior va impedir a les bagenques retallar diferències (53-26 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts del matx, les visitants van trobar la cistella amb més facilitat i van poder acostar-se fins al 63-41 amb el qual va finalitzar el partit.