Un nou doblet del davanter polonès Robert Lewandowski va arruïnar les esperances del Hoffenheim (2-0) i va proporcionar un nou triomf al Bayern de Munic, que manté l'avantatge de vuit punts respecte al Borussia Dortmund a la Bundesliga, que va completar la 19a jornada.

Lewandowski està en estat de gràcia. Acumula 19 gols en els 18 partits que ha jugat a la lliga. I al llarg del curs ha fet 28 dianes en 27 partits. Davant el Hoffenheim, el penúltim de la classificació, va obrir el marcador al minut 32 després de rematar una centrada del brasiler Douglas Costa per la banda esquerra. El segon, el va anotar després del descans, quan va rebre una passada de Philipp Lahm i va picar la pilota per sobre del porter Oliver Baumann per tancar la quarta victòria consecutiva del conjunt bavarès des que va perdre contra el Borussia Mönchengladbach el passat 5 de desembre.

També ahir, es va disputar el partit en què el Wolfsburg va empatar amb el Colònia (1-1).