L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha reconegut després del partit davant Las Palmas (1-2) que l'haurien "d'haver tancat abans" amb les ocasions que han tingut, però el porter local Javi Varas ha estat "a un nivell altíssim" i els deu minuts finals han estat producte "de la necessitat d'empatar" de l'equip canari.

El tècnic asturià ha dit que han patit "més transicions de les habituals" per part del seu rival i que quan el partit és d'anada i tornada "implica més risc en el resultat", però a la segona part han millorat en aquesta faceta.

El màxim responsable del conjunt blaugrana també ha admès que en moltes fases "Las Palmas ha tingut la pilota i no li crema", pel que era difícil "fer la pressió" i en aquests casos "cal replegar-se".

Per això, Luis Enrique ha afirmat que han fet un partit "més efectiu de l'habitual" i que està "molt content amb allò vist", perquè augmenten la diferència de punts en el primer lloc "i ara cal esperar que juguin els altres".

"Hem començat molt bé, avançant-nos en el marcador, però Las Palmas ha fet el seu joc i ha estat ficat en tot moment", ha afegit el tècnic blaugrana, per qui en la segona millor han estat "més compactes" i han guanyat "en pes" amb la inclusió de Mascherano al centre del camp.

Ha confirmat també que la substitució del turc Arda Turan al descans s'ha degut a la targeta groga que ha vist en la primera part: "És un jugador que se sol tirar molt a terra per robar la pilota i no volia córrer aquest risc", ha explicat.

De la Unió Esportiva ha destacat que el seu entrenador, Quique Setién, està fent "una gran feina" perquè "intenta jugar malgrat estar en una zona complicada" i que Momo "ha estat a un gran nivell", a més d'altres jugadors "amb molta valentia".

D'altra banda, s'ha referit també al partit de dimarts que ve contra l'Arsenal a la Lliga de Campions: "És una altra competició, una eliminatòria de 180 minuts, i segur que serà un rival complicat, com tots, amb qualitat com per posar-nos en problemes".