Els tres equips de casa nostra que militen al grup 4 de Segona Catalana tenen partits vitals per als seus objectius. El Sallent, que no acaba d'arrancar fora de casa, rep diumenge el Joventut 25 de Setembre de Rubí (16 h) amb la clara intenció de sumar els tres punts i no comprometre una classificació que no és gaire folgada, amb 26 punts i l'onzena posició.

El Gironella, que ha vist trencada la seva bona ratxa de resultats amb dues derrotes seguides, juga també diumenge (11.30 h) al camp del Sabadell Nord. Els gironellencs, que són penúltims amb 19 punts, també necessiten vèncer per escalar posicions.

El Joanenc, que és cuer amb 13 punts, encara confia poder lluitar per la permanència després de puntuar en els dos darrers compromisos. Aquest dissabte (16 h) té ni més ni menys que la visita del líder, Sant Quirze.

Organyà-Solsona, al grup 5

Diumenge al migdia (12.30 h) es juga al grup 5 de Segona Catalana un partit de certa rivalitat entre l'Organyà i el Solsona. Mentre els solsonins estan ben acomodats a la classificació (cinquè lloc), els urgellencs tenen una situació més delicada després de només guanyar un dels darrers deu partits (sis derrotes i tres empats).

I al grup 3, l'Òdena, que sospira amb la salvació, es desplaça aquest dissabte a l'Hospitalet per jugar amb la Unificació Bellvitge (18 h). El San Mauro espera diumenge (17 h) el líder Sant Joan Despí.