L'Igualada Calaf Grup ha quedat congelat i fora de la Copa del Rei d'hoquei patins. El Barça l'ha derrotat per 8-0 en un resultat cruel per als homes de Ferran López, que han fet una bona primera part i que han abaixat els braços a la represa, després del 3-0 de Panadero, just abans de la mitja part.

En els primers 25 minuts, Pablo Álvarez i Marc Gual han avançat el campió d'Europa, però l'IHC va tingut ocasions, com un penal errat per Sergi Pla, una bona ocasió de Ton Baliu amb gran parada de Sergi Fernández i una falta directa del mateix capità interceptada pel porter. Només 52 segons abans del descans ha arribat el 3-0 i tot s'ha acabat.

A la represa, Matías Pascual ha fet el 4-0 i el partit ja ha fet molta pujada. A més, una falta directa per la desena falta arlequinada ha suposat el 5-0 afortunat de Lucas Ordóñez i, en el tram final, amb els suplents a la pista, dos gols de Xavi Costa i un de Barroso, units a una falta directa errada per Met Molas, han suposat el 8-0 final.

El Barça Lassa jugarà les semifinals aquest dissabte contra el Noia Freixenet, que ha necessitat la tanda de penals per superar el Recam Làser CH Caldes. En el partit, 5-5 amb cinc remuntades dels vallesans. En els penals, Marc Palau, que no havia disputat ni un sol segon, ha estat l'heroi amb dues transformacions. Aquest divendres, els altres dos quarts. Liceo-Voltregà, amb el surienc Josep Lamas, i Vic-Reus.