Els grups catalans de la lliga EBA es tornen a posar en marxa amb una segona fase en què hi ha 10 equips que jugaran pel títol i 10, per la permanència. En el primer cas, hi ha el Physic Igualada, i en el segon, el BC Martorell.

Els equips acumulen resultats de la fase inicial, els aconseguits en els partits contra rivals que són ara en el mateix grup. El Physic obre la part final de la temporada amb un balanç de 3-5, i aquest diumenge, a les 18 hores, es desplaça a casa del JAC Sants, que és just al davant, amb 4-4. L'equip líder és el Torrons Vicens l'Hospitalet (8-0), seguit pel Mollet (6-2), el Salt (5-3) i el CB Quart (5-3). En el grup de baix, el Martorell (4-4) rep al seu pavelló el Vive El Masnou (5-3) en un debut complicat, també demà (18 hores). Els capdavanters són el Miramar i el Barberà (6-2).

En la Copa Catalunya, La Llosa Artés ha de reprendre el ritme victoriós després de perdre a Mataró; rep un oponent directe a la zona mitjana-alta, el Cerdanyola, a partir de les 18.15 h d'aquesta tarda. Quant al Sedis Hidrology, cuer amb només 4 victòries, juga a casa contra el Castellar, i mirarà de pujar posicions per tenir algunes esperances en el final de lliga.

En el grup 1 de Copa Catalunya hi ha un Tenea CB Esparreguera que també malda per sortir de la cua (és tretzè, amb 6 victòries). Juga de local, contra el potent Roser, avui a les 18.30 hores. I en la lliga de la Copa Catalunya femenina, l'Asfe de Sant Fruitós té visita a la pista del SESE barceloní.