El Manresa va fer un pas enrere en les seves aspiracions d'atrapar el líder Vilassar en caure per la mínima 1 a 0 a Andorra.

El partit va estar marcat, sens dubte, pel gol anotat per Arturo quan no havia ni passat un minut de joc, aprofitant una pilotada llarga des de la defensa andorrana. L'1 a 0 va deixar descentrat el conjunt manresà, que va tardar una estona a refer-se del cop rebut. Quan ja s'havien disputat uns quinze minuts, el Manresa va començar a manar sobre el terreny davant un Andorra que cada cop reculava més. Al minut 25, Lluís Clop ho va intentar amb un xut des de la frontal, però Pol va desviar la pilota a córner. Deu minuts després seria Riki qui ho intentava amb un llançament al primer pal des de la banda dreta, que el porter va aturar amb dificultats.

A la segona part, el Manresa encara va intensificar més el seu domini. Ben aviat, Miki Poveda va ser travat pel darrere però va continuar l'acció, xutant forçat des de dins de l'àrea; l'àrbitre no va xiular el possible penal. El mateix Miki Poveda va tenir una bona ocasió amb una altra internada per la banda esquerra, però la seva vaselina va anar a fora quan ja es cantava gol. Al minut 75, Ferry va empalmar un xut des del segon pal, però va anar massa centrat. Els darrers minuts van ser pèrdues constants de temps dels locals sota una intensa nevada que no va quallar sobre la superfície verda.