El Cadí La Seu d'Urgell es va endur un triomf molt important de cara a les seves opcions d'entrar als play-off pel títol, ja que es va imposar a la seva pista davant un rival directe, el Mann Filter de Saragossa (66-64). L'equip aragonès, però va poder salvar l'average entre els dos conjunts.

Els dos equips es van mostrar nerviosos des de l'inici, ja que eren plenament conscients de la importància del partit i del què s'hi jugaven. Les visitants van començar millor i van agafar deu punts de diferència ja al final del primer quart (12-22). En el segon període, les n0ies de La Seu d'Urgell van saber reaccionar des de la defensa i l'encert en el llançament exterior i van poder capgirar el marcador per arribar amb tres punts de marge a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona part del duel hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar al final del tercer quart amb un resultat de 48-47 i tot per decidir-se. En els deu darrers minuts la tònica va ser exactament la mateixa, i cap de les dues formacions va poder agafar un avantatge definitiu. Es va arribar als últims quatre segons del duel amb empat a 64, però llavors la base australiana amb passaport italià Nicole Romeo va encistellar dos tirs lliures que van donar el triomf a les locals. Les aragoneses encara van poder intentar un tir des del mig del camp per endur-se la victòria, però no va entrar. En la propera jornada el Cadí La Seu visitarà la complicada pista del líder, el Perfumerías Avenida, en un duel que es jugarà el proper dimecres a partir de les 20.30 hores.