Després de guanyar el seu desè Mundial d'X-Trial consecutiu (dinovè comptant els aconseguits a l'aire lliure), el pierenc Toni Bou ha decidit regalar als seus seguidors unes espectaculars imatges a la neu, demostrant novament per què és el número 1 d'aquesta especialitat.

A Bou mai se li acaben els reptes. El pilot Repsol Honda viu en una constant recerca dels límits, fet que l'ha convertit en el pilot més llorejat en la història de les competicions de motor. En aquesta ocasió, el flamant Campió del Món de X-Trial ha deixat de banda per un dia el seu entorn habitual d'entrenament per elevar encara més el llistó i posar-se a prova, aquest cop a la neu.

Un cop muntats pneumàtics amb claus a la seva moto, Bou ha desafiat el relliscós terreny amb les seves habilitats amb la moto de trial i ha protagonitzat un eslàlom per una pista d'esquí, salts impossibles i un espectacular backflip per deixar-nos amb la boca oberta. Un entrenament diferent per preparar l'inici del que podria ser el seu desè Campionat del Món de Trial a l'aire lliure, competició que arrenca el proper 9 d'abril a les muntanyes del nord de la província de Barcelona. Mentre arriba aquest dia, Toni Bou s'ha tornat a superar.