El Gironella va arribar a Can Rull immers en una bona dinàmica però els de Ponti no van poder aprofitar una bona oportunitat per sortir del descens i van caure per 3-1 contra el Can Rull, que es va col·locar a la zona tranquil·la amb 37 punts.

Tot i això, el partit va ser molt diferent del que el marcador va reflectir al final i els gironellencs no van tenir premi perquè no van tenir encert de cara a gol, però van ser superiors sobre el terreny de joc. El partit va començar amb moltes anades i tornades, sense que cap dels dos equips aconseguís tenir el control.

En aquesta allau ofensiva hi va tenir importància la figura de Pau Ragués, que fins finalitzar la primera meitat va donar molt als de Ponti. Tot i les seves ocasions, es va arribar al descans amb empat.

La punteria no és la mateixa

Tot i no avançar-se en el marcador, el domini continuava sent gironellenc en la segona meitat, amb la sensació que el gol arribaria en qualsevol moment. I quan millor estaven els gironellecs, una pèrdua a la zona de construcció va permetre als locals plantar-se a l'àrea i treure una falta. Aquesta la va col·locar Morillo a l'escaire de la porteria. Era l'1-0 i els locals trobaven un gol que encara donava més força al seu plantejament.

Ponti va moure ràpidament l'equip, ja que era conscient de la importància que tenia remuntar el partit, però el canvi de sistema no va donar el mateix resultat que en jornades anteriors. La defensa de tres deixava molts espais a les esquenes i els davanters ràpids del Can Rull ho van aprofitar. Particularment Morillo, que després d'una nova pèrdua dels visitants, va rebre dins l'àrea i va fer el 2-0.

Amb un marcador molt advers, els gironellencs ho van seguir intentant però en un nou contraatac, Morillo va firmar el seu particular hat-trick i va sentenciar el partit. En la propera jornada, el Gironella rebrà al Caldes en un partit que es presenta vital en la lluita dels gironellencs per aconseguir la salvació.