El Bayern de Munic haurà de treballar a Lisboa per superar un rocós Benfica, que ahir va superar a Baviera el cop de rebre un gol al minut 2 i fins i tot va posar problemes a l'equip de Guardiola. Les coses van començar molt bé per als locals quan, en la primera jugada del partit, Arturo Vidal va aprofitar una centrada de Bernat des de l'esquerra per inaugurar el marcador.

Els alemanys van controlar de manera absoluta el seu rival durant els següents vint minuts i Thomas Müller hauria pogut fer el segon, però Ederson va aturar la seva rematada a boca de canó. El Benfica va adquirir confiança després d'aquesta jugada i va aconseguir aproximar-se a l'àrea de Manuel Neuer, tot i que la seva única ocasió va arribar en una rematada de l'argentí Nico Gaitán que va ser bloquejada per la línia defensiva muniquesa.

Avisos portuguesos

L'ocasió de Gaitán va ser un avís del que vindria al minut 12 de la represa, quan l'exjugador del València Jonas va tenir una clara oportunitat per empatar, que va ser avortada per Neuer. Nou minuts més tard, el mateix Jonas va poder empatar, però va rematar a fora quan era en una molt bona posició de xut.

El més destacat del Benfica, però, va ser la tasca defensiva, que no va permetre al Bayern disposar d'ocasions clares fins als últims instants. La millor la va tenir Robert Lewandowski, en l'últim minut del partit, però en lloc de rematar a porteria va buscar la posició de Lahm i la passada va ser imprecisa.

L'eliminatòria, tot i que es va decantar a favor del Bayern, queda oberta per a la tornada de Lisboa, tot i que el repte de marcar dos gols als alemanys i no rebre'n cap sembla complicat per als portuguesos.