El manresà Toni Elías farà aquest cap de setmana el seu debut en la MotoAmerica Superbikes. El marc és el Circuit de les Amèriques, a la localitat d'Austin (Texas), on aquest cap de setmana també fa estada el mundial de motociclisme.

Elías corre amb l'equip Suzuki Yoshimura i ho fa en substitució del pilot Jake Lewis, lesionat, al qual haurà de deixar el lloc a la graella quan estigui recuperat. Tot i saber les circumstàncies en les quals es troba a l'equip, Toni Elías vol mostrar el seu nivell de gran pilot. Anit es feien els entrenaments, i la prova d'avui és a les dotze de la nit (en hora de Catalunya) i la de diumenge, a les 22.30 hores, quan hagi acabat la cursa de MotoGP.

Ahir, als entrenaments lliures de MotoGP, Marc Márquez (Honda) va ser el més ràpid, amb 2.04.034, davant d'Andrea Iannone, amb Ducati, i de Maverick Viñales, amb Suzuki. Les Yamaha van estar més enrere, amb una cinquena posició de Jorge Lorenzo (2.04.901) i una sisena posició de Valentino Rossi (2.04.974). Dani Pedrosa (Honda) va ser vuitè. El que serà l'ordre de sortida definitiu quedarà establert en els entrenamnets d'avui.