La victòria per 1-3 al camp del Martinenc ha posat el Manresa en la posició privilegiada de líder del grup 1 de la Primera Catalana; si la lliga acabés ara, els jugadors que entrena Dani Andreu ja haurien assolit la fita del cobejat retorn a la Tercera Divisió. Però al davant encara hi ha 8 jornades i els 2 punts que hi ha d'avantatge sobre el Sants i els 3 amb l'Horta no són prou marge per poder relaxar-se. Per això, el tècnic és caut tot i que no amaga que està esperançat, hores abans de rebre demà, al Congost, el Girona B. "Els jugadors treballen bé, toquen de peus a terra i no els afecta de forma negativa ser ara els primers. Hem de vigilar demà, tothom coincideix que el Girona B té una plantilla de qualitat, i que es mereix estar més amunt. Si podem anar sumant, crec que és possible que puguem obrir més diferència respecte als nostres perseguidors". El CE Manresa té dos dubtes per al partit de demà, Moha i Balboa.

En el mateix grup del Manresa, hi ha un Avià que va rebre un cop dur amb la derrota, a casa i per un resultat de 3-4, amb l'Escala. Ara els avianesos es mantenen amb 41 punts, sis menys que el Manresa i quatre darrere del Sants, que és qui ocupa plaça de promoció. En la jornada de demà, els jugadors d'Oliver Ballabriga es desplacen al camp del Mataró, que té 35 punts.

Pel que fa al CF Igualada, en el grup 2, la situació és inversa, atès que la victòria a Cornellà, contra el Sant Ildefons, li dóna embranzida en les seves aspiracions. Ara és a 6 punts dels dos primers i rep demà la Rapitenca (17 h). Edu Berrocal, l'entrenador anoienc, declara que "hi ha esperances, tot i que sabem que tindrem dificultats si el que pretenem és escalar més llocs. La Rapitenca ha baixat una mica, però no ens refiem".