El pilot alemany Nico Rosberg, actual líder del Mundial de Fórmula un, arrencarà demà el primer al Gran Premi de la Xina, tercera prova del campionat, després d'haver estat el millor aquest dissabte en la qualificació disputada al circuit internacional de Xangai (així et hem explicat la qualificació).

Carlos Sainz sortirà des del vuitè lloc i Fernando Alonso ho farà des del dotzè.

Rosberg, que va obtenir en aquest circuit la seva primera 'pole' i la seva primera victòria el 2012, ha aconseguit avui de nou el primer lloc per demà en cobrir els 5.451 metres de la pista xinesa, encara parcialment humida per la forta pluja d'aquest matí, en un minut, 35 segons i 402 mil·lèsimes.

En segona posició sortirà l'australià Daniele Ricciardo (Red Bull), que ha marcat un temps d'un minut, 35 segons i 917 mil·lèsimes, a 502 mil·lèsimes de l'alemany.

La tercera posició en graella l'ha aconseguit el finlandès Kimi Räikkönen (Ferrari), amb un temps d'un minut, 35 segons i 972 mil·lèsimes, que arrencarà des de la segona fila al costat del seu company el pentacampió mundial Sebastian Vettel (Ferrari), que l'ha seguit amb un temps d'un minut, 36 segons i 246 mil·lèsimes.