La Llosa Artés vol continuar demostrant que pot disputar la fase d'ascens i una bona prova d'això va ser la victòria agònica, després de dues pròrrogues, molt intenses, a la pista del Cerdanyola, un rival directe. Amb 78-80, els vallesans van tenir la possibilitat d'empatar o guanyar, però els artesencs van esmenar-se bé en defensa per tal d'obtenir la seva fita.

El partit va començar amb un Cerdanyola molt actiu en defensa que complicava bastant les transicions ofensives dels jugadors bagencs, que, a més, perdien força pilotes. Així, el resultat a la fi del primer quart era de 19-14. Al segon quart els visitants van millorar i gràcies a l'encert ofensiu van situar un estret resultat de 34-33 en arribar-se al descans. Semblava que els vermells podrien trencar el partit al tercer quart, ja que llavors van obtenir el domini del joc, però una reacció visitant va menar a un ajustat 64-64.

Amb dos segons per jugar-se, l'Artés va tenir el llançament per evitar la pròrroga, però no va entrar. La dinàmica va mantenir-se durant la primera pròrroga, que va acabar amb el resultat de 71-71. A la segona pròrroga, tres tirs lliures i un triple sobre la botzina van donar aire als artesencs, que al final van acabar patint.