Segona derrota seguida del Manresa i pèrdua del liderat al camp de l'Horta. L'equip de Dani Andreu es va veure perjudicat per decisions puntuals de l'àrbitre Ceacero Solana, que va expulsar els blanc-i-vermells Moha i Gerard Bordas quan el marcador era de 0 a 1 a favor dels manresans.

El Manresa va tenir una molt bona arrencada al Feliu i Codina. Sergi Soler va avisar al minut 7 amb un llançament que va anar a fora per ben poc. Al minut 9, Noah va aprofitar una passada de Riki des de la banda dreta per fer el 0 a 1, després d'un molt bon control dins de l'àrea per encarar el porter i creuar la pilota.

Al minut 18, bona intervenció del porter del Manresa Pau Núñez, aturant la rematada de Xavi Torrent. A partir d'aquest moment, l'Horta es va estirar i van sovintejar més la porteria manresana. Al minut 27, Juan va xutar a boca de canó, però Pau Núñez va desviar el remat a córner. I al minut 30, un canvi de joc de Genís va arribar als peus de Kique que, amb una gran volea, va tornar a posar a prova el porter visitant. Era el minut 43 quan Ceacero Solana va expulsar amb targeta vermella directa el jugador del Manresa Moha per una forta entrada al mig del camp; un minut després, en canvi, el col·legiat no es va atrevir a fer fora Marc Reyes per doble amonestació.

Remuntada local

El conjunt manresà va sortir a la represa amb inferioritat numèrica, però al minut 47, Noah hauria pogut fer el 0 a 2 després d'una destacada acció de Gerard Bordas. Cinc minuts després, Bordas va ser objecte d'una clara falta que l'àrbitre no va assenyalar. El davanter manresà va protestar i va veure una primera amonestació, però per reiteració va ser expulsat. Els de Dani Andreu quedaven amb nou jugadors.

Una altra acció clau va arribar al minut 57 quan un dels assistents de Ceacero Solana va donar per bona una pilota que clarament havia sortit fora de banda. Juan ho va aprofitar per centrar i Xavi Torrent per empatar. L'equip manresà, malgrat jugar amb dos homes menys, mantenia la tensió defensiva fins que Dani Muela aconseguí el 2 a 1 al minut 71. Es capgirava així l'avantatge manresà de l'inici.

L'Horta, amb 2 a 1, va veure com al minut 78 era expulsat, també amb vermella directa, el jugador Barry. Aquesta circumstància va esperonar els de Dani Andreu (també va ser expulsat), els quals van pressionar els locals al seu camp. En aquesta fase, el Manresa va fer mèrits per almenys empatar el partit. Tres cops de cap, de Rebollo, Enric Soriano i Uri Serra, van estar a punt d'entrar. Entremig, una clara ocasió de Juan que Pau Núñez va aturar.

Ara, el Manresa s'ha situat en tercera posició darrere del Vilassar, nou líder, i de La Jonquera, mentre espera dos compromisos seguits al Congost, davant La Jonquera i el Sants.