Emoció i equilibri és el que es va viure en el derbi bagenc entre La Salle Manresa i el CB Vilatorrada. Al final, la major serenor dels manresans al tram final va ser determinant per a la victòria. La Salle, com ja és habitual les darreres jornades, tenia baixes importants. Els dos equips, ben coneixedors de les plantilles rivals, van plantejar el partit exercint defenses individuals. La Salle no tancava bé el rebot en defensa i va donar un parcial inicial d'1-8 per als de Sant Joan de Vilatorrada.

Els local eren superiors en l'aspecte ofensiu i així aconseguien un parcial de 16-6 que donava un marge de sis punts a la fi del primer quart (27-21). A partir del segon l'encert ofensiu va ser elevat per les dues bandes i es mantenia l'equilibri. Les defenses anaven a més però els manresans no volien perdre el control del partit i al descans guanyaven per 48-41.

A la represa els locals van començar a fer rotacions i ho va aprofitar el Vilatorrada per mantenir-se dins el partit (64-55) a la fi del tercer quart.

Al darrer quart els manresans van fer una estrebada (74-61) que semblava sentenciar però els de Sant Joan van arribar a apropar-se a 77-72, però al final la victòria va quedar-se a Manresa.