07 de maig de 2016
07.05.2016

La febre de les curses d'obstacles envaiex l'Oller del Mas

Uns 3.000 corredors han pres part en la primera Xletix Challenge vinguda d'Alemanya

07.05.2016 | 19:45
Els participants han hagut de fer front a tot tipus de paranys

Fang, gel, escuma, aigües turbulentes i obstacles impossibles han estat el repte per als més de 3.000 corredors que han participat en la primera Xletix Challenge celebrada a les instal·lacions de l´Oller del Mas a Manresa.

La Xletix Challenge és la gran cursa d'obstacles per equips a Alemanya. Aquest ha estat el primer cop que aquesta empresa ha organitzat una prova fora del seu país, superant totes les expectatives. La següent carrera serà a Madrid el 9 d´octubre i l´organització ja ha confirmat l´Oller del Mas com ha escenari la primavera del proper any.

Per a l´Oller del Mas aquesta és una oportunitat única on milers de persones han tingut l´oportunitat de conèixer la finca, l´entorn, el patrimoni històric i les singularitats del Bages.

A la línia de sortida s'han vist una gran varietat de grups: atletes, famílies, companys de feina, amics disfressats i participants d´arreu d´Europa que s'han apropat al Bages amb l´únic objectiu d´arribar a la meta, sense temps ni equip vencedor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

L'equip i la marea vermellenca, de la mà

El RCD Mallorca, com molts clubs espanyols, té una gran història a l’esquena. L'ascens a LaLiga Santander el 1997 va obrir una etapa d'esplendor i creixement esportiu


L'últim El més llegit