El CF Igualada es va proclamar campió de Catalunya femení Aleví-Benjamí-Prebenjamí després d'imposar-se en la gran final al CD Fontsanta-Fatjó per un contundent i incontestable 4-0. La gran protagonista del partit va ser la igualadina Laura Mas, autora dels quatre gols de les anoienques.

El duel va començar amb una tímida actuació per part d'ambdós equips, i va ser el Fontsanta-Fatjó el que va crear les primeres ocasions del partit. Les igualadines van reaccionar a partir de Mas, que al minut 22 va obrir el marcador amb un xut des de fora l'àrea. Sis minuts després, va caure el segon: Mas va aprofitar una pilota morta dins l'àrea per superar la portera.

Així es va arribar al descans i, a la represa, Mas va sentenciar del tot el partit, ja que va anotar dos gols més en els set primers minuts de joc, va firmar el seu particular pòquer de gols i va conduir l'Igualada al títol de Catalunya.