Els Jocs Esportius del Bages van declarar finalitzada, el diumenge 12 de juny, una temporada plena d´emocions, esport i novetats. Amb la darrera proposta de valors CEB-NET, el Consell Esportiu del Bages (CEB) posava punt seguit a un programa que, en el seu primer any de prova, ha tingut una gran acceptació entre les diferents escoles i clubs. Avui publiquem les fotos dels guanyadors presents a la festa de cloenda al Nou Congost.

La festa va repartir 80 guardons, i va ser dirigida per Mario Carballar, que és secretari tècnic i gerent del CEB, que va rebre l´ajuda d´Èlia Tortolero, com a consellera del Consell Comarcal, i de Santi Llopart, membre de la junta del Consell Esportiu del Bages. Els dos van ser els encarregats de repartir els diversos trofeus de vencedors en els grans blocs establerts: un d´ells era el dels esports d´equip amb el bàsquet, el futbol sala, el futbol 7 i el voleibol; el concurs cultural era el segon, i, com a gran novetat en aquesta ocasió, premis CEB-NET pels valors i el joc net.

La festa de cloenda va començar tot reconeixent, com es fa en cada edició, les propostes de dibuix, de pintura i la mascota dels alumnes dividits en les categories infantil cadet, aleví, benjamí i prebenjamí. Tot seguit, es van lliurar els premis CEB-NET en una temporada especial per la introducció d´aquest nou programa, que pretén seguir una evolució de cara al futur en la qual es pretén guanyar el convenciment de totes les parts implicades.

Finalment, Tortolero i Llopart van lliurar els premis en les competicions esportives. El CEB està satisfet amb el creixement assolit per esports com el futbol sala i el voleibol dins de la seva estructura, però el missatge que s´ha donat és que cal continuar treballant amb altres modalitats com el futbol7 o el bàsquet, que estan estancades en els darrers anys. En l´esport escolar hi ha també les competicions individuals, amb un cros molt implantat i sempre massiu, o els escacs, que cada vegada tenen més participants.