Finalitzada la lliga catalana de natació sincronitzada a nivell de clubs a Tarragona, el Tossalet-CN Berga, amb Bea Rodríguez i Carme València d´entrenadores, s´ha situat com a tercera entitat de Catalunya.

A la competició tarragonina, en rutina combinada en nivell 1, Clàudia Macià, Xènia Garcia, Queralt Santacreu, Andrea Campoy, Maria Sánchez, Maria Canal, Jailinne Salazar, Noemi López i Ares Torra, van assolir la tercera plaça. Així mateix en rutina combinada nivell 3, Jana Gil, Núria Torra, Marta Minoves, Flora Hernández, Mireia Parramon i Júlia Isern, també varen pujar al tercer graó del podi. En nivell 4, Meritxell Baró, Clàudia Martínez, Laura Álvarez, Aina González, Cristina Tristany, Judit Gonzalvo i Marta Noguera van assolir la novena plaça.

L´or va arribar en la modalitat de duos per el duet format per Anna Boixadera i Judit Isern en nivell 4. També van conquerir la plata el duet format per Jailinne Salazar i Ares Torra El duet format per Núria Torra i Marta Minoves va ser tercer. En nivell 1, Maria Sánchez i Maria Canal va assolir la cinquena posició. També van participar en pre-swimmer (nivell 1) la Daniela Núñez i Sheila Garcia.