El manresà Marc Torras va ser a la Copa del Món de trampolí que es va celebrar a Brescia (Itàlia), i ho va fer com a membre de la selecció estatal absoluta. Va prendre part en dues modalitats, les de trampolí individual i sincronisme. Va ser en aquesta segona que va passar a la final, i formant parella amb Jaime Ponce, gimnasta d'Albacete, amb la sisena millor nota assolida en la fase preliminar.

Es tracta d'una fita notable, ja que és la primera final absoluta per a ambdós; a més a més, la selecció estatal no s'havia classificat mai per a una final masculina dins de la modalitat de sincronisme en Copa del Món des del 2010. En la final, Torras i Ponce van poder millorar una plaça la seva classificació de la fase preliminar, i van passar del sisè al cinquè lloc.

Paral·lelament es va disputar a Brescia un torneig internacional per edats, al qual hi van ser com a membres de la selecció catalana, els gimnastes Marina Chavarria i Robert Vilarasau, també de l'Egiba. Chavarria va completar les seves dues rutines de la fase prèvia amb molt bon nivell, de manera que es va classificar primera per a la final amb un marge de 2 punts respecte de la segona i superant els 90 punts totals, una marca molt alta per a la seva categoria. Però ja a la final, malauradament, no va poder tenir el gran rendiment de la prèvia; un error al vuitè element va fer que es quedés fora del podi.

Vilarasau, en canvi, era cinquè a la final després d'una preliminar amb una petita incorrecció a la rutina lliure. En la final, però, va superar diversos oponents amb un exercici bo i executat amb correcció. Així, va aconseguir la medalla de plata de la seva categoria.