Finalment seran uns 500 els triatletes participants a la dissetena edició del Triatló de Manresa en les modalitats individual (uns 470 inscrits) i per relleus (30); a aquests s'hi han d'afegir els 150 joves esportistes que participaran en les categories de promoció. Així, aquesta edició serà la que tindrà més triatletes al Parc de l'Agulla en totes les seves edicions.

La prova tindrà lloc demà, diumenge. A 2/4 de 10 del matí es donarà la sortida a les categories absoluta, júnior, cadet i femenina, amb distàncies esprint, 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. Posteriorment, a 2/4 de 12 del migdia, es donarà la sortida a les curses de promoció per a prebenjamins, benjamins, alevins i infantils.

El Triatló de Manresa Gran Premi Rudy Project i Futurauto Citroën puntua per al circuit català i la lliga catalana, i és el campionat de Catalunya universitari, coorganitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya. L'organització, a càrrec del Club Triatló Ateneu Les Bases i Rios Running, recorda que de 2/4 de 10 del matí a les 11 quedaran tallades al transit les carreteres que van del Parc de l'Agulla a Santpedor i de Santpedor a Navarcles, pel pas dels ciclistes.