Avià, Manresa i Igualada ja coneixen el calendari de partits de la propera temporada 2016/17. La Federació Catalana de futbol ha fet públic l´ordre d´enfrontaments de la competició als dos grups de Primera Catalana, que començarà el cap de setmana del 3 i 4 de setembre.

En el cas del grup 1, el Manresa i l´Avià jugaran el derbi intercomarcal, primer al Nou Estadi del Congost el diumenge 8 de gener en la penúltima jornada de la primera volta; la tornada serà el dissabte 20 de maig al camp Alfons Gonfaus en la jornada 33, quan només en quedarà una per finalitzar el campionat. Els manresans, enguany entrenats per Dani Fernández, obriran el foc amb el Lloret a casa el 4 de setembre; els berguedans, dirigits per Pablo Becerril, s´estrenaran a Andorra.

En aquest grup 1 hi ha força novetats en relació a la campanya passada. Nous equips nous, el Masnou, baixat de Tercera Divisió, i els ascendits Ripollet, Llagostera B, Fundació Hermes de Montgat, el Sant Cugat i el Sant Joan de Montcada. Tant l´Avià com el Manresa tenen previst començar la pretemporada el dia 1 d´agost.

Al grup 2, l´Igualada, que viu uns moments d´incertesa per la marxa del seu entrenador Edu Berrocal, per discrepàncies amb el president, tindrà un dur rival en la primera jornada a Les Comes, un Balaguer que va estar lluitant a la part alta de la classificació aquest curs passat. Les novetats amb les que es trobaran els anoiencs són el Rubí, que ha baixat de Tercera Divisió i els conjunts que han pujat de Segona Catalana, el Reus B, Almacelles i San Cristóbal. El Sant Ildefons serà el darrer rival igualadí en aquest lliga 2016/17.