Els equips de Segona Catalana de l'àmbit de la Catalunya Central ja tenen a les seves mans els calendaris de competició per la propera temporada, fets públic per la Federació Catalana de futbol.

En el grup 4, una de les novetats és el Berga. Dirigit per Joan Prat es trobarà amb un altra conjunt del Berguedà, el Gironella de Jordi Pont ´Ponti´, que coneix bé la categoria, i un Sallent de Jordi Capellas, també consolidat a Segona Catalana. En la primera jornada de competició, el Berga debutarà a casa davant Les Franqueses, el diumenge 4 de setembre. En aquesta primera jornada, el Gironella també jugarà a casa, amb el Castellar, i el Sallent visitarà el Bellavita. Pel que fa als derbis, el primer serà el Sallent-Gironella l'11 de setembre (la tornada el 29 de gener); seguirà el Sallent-Berga el 23 d'octubre (la tornada el 19 de març), i el Berga-Gironella el 13 de novembre (la tornada el 9 d'abril).

En el grup 3, precisament entre els equips nous n'hi ha un club anoienc, el Montserrat Igualada, i un altre del Baix Nord, el Martorell, que han aconseguit l´ascens aquesta passada temporada. S´hi ha d´afegir un clàssic en la categoria, el San Mauro, que repetirà. El debut serà, per al San Mauro, precisament amb el Martorell a casa (la tornada el 22 de gener); el Montserrat Igualada visitarà el Moià. El duel anoienc serà els dies 11 de setembre i 29 de gener, primer a Igualada.

En el grup 5, el Solsona i l´Organyà es trobaran els dies 16 d'octubre i el 13 de març, primer al camp solsoní. Els de Candi Viladrich tindran el primer partit al camp del Guisona i els urgellencs de l'Organyà tindran una sortida complicada en l'estrena a Borges Blanques.