Sor Lucía Caram s'ha ficat en un bon embolic per defensar a Leo Messi. Blaugrana fins a la medul·la, aquest cop els colors li han jugat una mala passada. La monja manresana es va unir convençuda a la campanya creada pel Futbol Club Barcelona amb el hasthag #totssomleomessi, per donar suport a l'astre argentí Leo Messi, condemnat a 21 mesos de presó per frau fiscal. Sor Lucia Caram va publicar el següent tuit dissabte a la nit:

El missatge de la monja defensant a l'astre argentí va ser rebut amb indignació a les xarxes. Centenars d'usuaris la van criticar i li van recordar altres tuits que havia fet anteriorment, on la monja criticava la corrupció de manera clara. L'any 2014, per exemple, Caram havia criticat a Isabel Pantoja.

El foc encès a les xarxes va arribara a límits inusitats. La monja, poc contenta amb el rebombori ocasionat, va publicar un tuit diumenge, on reiterava el seu suport al futbolista argentí amb un 10 pintat a les seves mans:

Amb aquest nou missatge, els insults, les crítiques i els dubtes han continuat a Twitter. Sor Lucía Caram, sense contestar a ningú, ha continuat fent com si res, deixant clar el seu suport al millor jugador del món, Leo Messi.