L'equip estatal sub-20, amb el manresà Marc Garcia a les seves files, s'ha imposat a Hongria per 87-66 i ha obtingut la classificació per als quarts de final de l'europeu de la categoria, que es juga a Finlàndia. Garcia ha anotat nou punts, ha capturat tres rebots i ha repartit tres assistències en 21 minuts damunt de la pista.

El duel ha estat dominat des de l'inici per a l'equip de Juan Antonio Orenga, el qual ja guanyava per 30-10 al final del primer quart, un avantatge que ha mantingut al segon descans (47-26) i que ha anat gestionant fins al final. Santi Yusta, amb 13 punts, ha estat el màxim anotador del partit. Letònia, el proper rival, ha obtingut la classificació després de vèncer Suècia (57-66).