L'anglès Lewis Hamilton (Mercedes) va enfortir el seu liderat en el Mundial de Fórmula 1 en guanyar aquest diumenge el Gran Premi d'Alemanya, disputat al circuit de Hockenheim.

Hamilton, de 31 anys, va aconseguir la sisena victòria de l'any, en imposar-se en la pista germana per davant dels dos pilots de Red Bull, l'australià Daniel Ricciardo i l'holandès Max Verstappen, segon i tercer, respectivament.

L'anglès lidera ara amb 217 punts i afrontarà el període vacacional d'un campionat que no es reprendrà fins a l'últim cap de setmana d'agost, a Spa-Francorchamps (Bèlgica), amb un avantatge de 19 punts sobre el seu company i rival l'alemany Nico Rosberg, que va acabar quart aquest diumenge al seu país.

Rosberg, que va arrencar des de la 'pole', va perdre tota opció a la sortida, en la qual, abans de la primera corba ja havia cedit tres posicions que no va poder recuperar en cursa.

Els espanyols Fernando Alonso (McLaren-Honda) i Carlos Sainz van acabar dotzè i catorzè, respectivament, a Hockenheim, on els mexicans Sergio Pérez (Force Índia) i Esteban Gutiérrez (Haas) van ser desè i dotzè.