Ja tenim guanyadors de les entrades del Trofeu Gamper, gràcies a tots per participar. Com ja imagineu la resposta correcta era Fabio Capello i els guanyadors són:

Gemma Bosch Torrescasana

Rubén Robles Andrés

Ferran Fontelles Ramonet

Olga Puyal Ferre

Jairo Martinez Caler

Si finalment, no tenim notícies seves, avisarem a un reserva. Gràcies!

El concurs de Regió7

T´agradaria anar al Camp Nou a veure el primer partit del Barça a casa aquesta temporada? Regió7 posa a disposició dels seus lectors cinc invitacions dobles per poder anar a veure el partit que jugaran els blaugrana contra la UC Sampdoria el proper dimecres a 2/4 de 9.

Aconseguir una d´aquestes entrades és molt senzill. Per fer-ho només has de respondre la següent pregunta:

Quin entrenador va demanar a l'aleshores tècnic del Barça la cessió d'un joveníssim Leo Messi després de jugar un Gamper al Camp Nou amb el seu equip?

Fàcil, oi? Si saps la resposta, entra al nostre Facebook i respon deixant un comentari a l´espai que hi trobaràs habilitat. Les cinc primeres persones en respondre correctament s´enduran les invitacions.

Tens temps fins aquest dimarts a les 13h, quan anunciarem el nom dels guanyadors. Bona sort!

Ah! I si no has estat de sort, no pateixis. Regió7 també ofereix als seus lectors un 20% de descompte a l´hora de comprar entrades per al Gamper. Per aconseguir el descompte només has de comprar els tiquets a aquest enllaç i introduir el codi GAMPER20REGIO7 .