El Foment Cardoní celebrarà aquest diumenge el 53è Festival

de Patinatge Artístic de Cardona amb l'actuació de molts dels seus grans patinadors i artistes convidats d'alt nivell.

Aquesta vegada, el públic assistent podrà gaudir dels millors patinadors d'àmbit estatal i mundial, ja que entre els convidats figuren artistes com el Club Patí Olot, campions del món de grups de xous grans, i Nerea i Javier Wis, campions actuals d'Espanya sèniors de parelles. També hi és convidada Noemí Isla, sotscampiona actual de Catalunya sènior, i el Grup Xou Juvenil Celrà, tercer classificat territorial de Girona.

Per part del Foment Cardoní, l'aparició més esperada és la de Pere Marsinyach, actual campió d'Espanya sènior i que s'ha classificat per al campionat d'Europa i del Món. Mercè Llordella, actual sotscampiona juvenil de Catalunya 2016; Biel Jané, tercer classificat de Catalunya infantil 2016; Biel Jané i Judith Canalejo, sotscampions infantils de Catalunya per parelles; Pere Sunyer i Aida Palà, sotscampions de Catalunya cadets per parelles i el Grup Xou Juvenil Foment Cardoní, tercer classificat de la Copa Catalana seran els representants de les categories inferiors del club.

Aquest cop, l'actuació escollida ha estat la d'Alícia al País de les Meravelles, que clourà el festival després de les actuacions dels patinadors. El cardoní Dídac Flores, un dels integrants de la Nova Trinca, presentarà el festival que ha estat dirigit per Helena Arnaste i Anna Marsinyach. Un esdeveniment que té un preu de 10 euros i que espera un ple total, ja que, dos dies abans de la seva celebració, només queden una cinquantena d'entrades lliures.