Un total de 2.450 excursionistes han completat aquest diumenge els 82 quilòmetres de la caminada Matagalls-Montserrat. En total, han pogut acabar la llarga ruta el 83% dels participants de la marxa, tenint en compte que dissabte a la tarda van sortir des del Brull (a prop del Matagalls) un total de 2.930 persones.

El primer participant en arribar a Montserrat (en el seu cas, corrent) ho va fer dissabte a la nit, a les 23.20 hores, després de poc més de 8 hores de recorregut. La resta de participants ha anat arribant esglaonadament a Montserrat al llarg de la matinada i d'aquest diumenge al matí. La darrera persona en completar la caminada ho ha fet a les 15.55 hores d'aquest diumenge, dins del termini de 24 hores que hi havia per fer-ho. La marxa no era competitiva.

La vaga total dels treballadors cremallera de Montserrat ha perjudicat el retorn dels participants als seus respectius municipis. Alguns han optat per tornar a peu fins a Monistrol i molts d'altres han estat recollits per familiars que els han vingut a buscar en cotxe. Aquest fet ha provocat llargs embussos de vehicles per entrar al monestir durant tot el matí.