El Cadí la Seu d'Urgell va fer valer el factor pista i es va endur la tercera Lliga Catalana, la segona de forma consecutiva, en vèncer l'Spar Citylift Girona per un marcador final de 71-57. La pivot maliana Meiya Tirera, que està cridada a ser la referència interior de les urgellenques, va ser escollida millor jugadora de l'enfrontament.

En la primera meitat hi va haver moltes alternatives en el joc i en l'electrònic. Les jugadores dirigides per Joan Carles Pié van sortir molt endollades i van fer un parcial de 8-0 per agafar set punts de marge. Tot seguit, les gironines es van posar les piles i van aconseguir arribar al final del primer quart amb només un punt de desavantatge (18-17). En el segon període, el conjunt entrenat per Eric Surís va prendre el control del duel i, amb un parcial de 0-12, es va posar set punts per sobre. Poc després, les locals, guiades per l'andalusa Belén Arrojo i la portuguesa Luiana Livulo, es van tornar a posar al davant i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat molt anivellat (32-29).

En la segona meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. D'aquesta manera, es va arribar als deu darrers minuts amb un marcador de 47-46. En aquests, les jugadores locals van pitjar l'accelerador i, amb un contundent parcial de 24-11, van sentenciar el duel i es van endur el primer títol de la temporada.