El Manresa va perdre el segon partit de lliga, dissabte al camp del Sant Cugat (2-1). L'entrenador dels manresans, Dani Fernández, va considerar injusta aquesta ensopegada sobretot "per la bona segona part que vam fer. Feia una setmana que havíem tingut pràcticament el 100 % d'efectivitat de cara a porteria, en el 6 a 2 contra el Sant Joan de Montcada, i en aquest cas no vam estar encertats per aprofitar les bones ocasions que vam tenir després d'un primer temps normalet. Ells van aprofitar deu minut d'encert per fer-nos dos gols, després del 0 a 1 inicial del nostre davanter Javi Rebollo".

Malgrat la derrota, i amb sis punts, el Manresa és a la part mitjana alta de la classificació. "Tret de l'Horta, que ho ha guanyat tot, la resta d'equips estan fallant i el segon classificat, el Sants, tot just té dos punts més que nosaltres. Sembla un bon any per intentar fer el salt a Tercera Divisió. Potser per això caldria fer algun reforç més", va dir Dani Fernández.

Diumenge vinent, el Manresa rebrà la visita del Tona, sorprenentment, el cuer de la categoria. "Ahir, davant l'Horta guanyava per 2 a 1 i els barcelonins van remuntar a la represa i amb deu homes. Aquest resultat els pot afectar psicològicament. A veure si tenim la sort de guanyar i anar a Vic amb més confiança. Ara mateix, no sé si podré disposar de Moha i Riki per lesió, però és possible que reaparegui Dario; Maturana encara estarà lesionat".

En el mateix grup 1, l'Avià, que ha saldat amb empats els seus tres partits, tindrà la visita d'un Masnou de qui s'esperava molt, però que encara no ha puntuat.

En el grup 2, duel interessant de l'Igualada, que rebrà un vell conegut, el Vilanova. Els de Ton Mayor van sumar el primer triomf al camp del Jesús Maria.