Aquesta és la tercera temporada de Jordi Rozas al davant del primer equip del Manresa FS.

Com afronten el duel amb el Catgas Santa Coloma?

Si som realistes, tenim poques possibilitats de victòria. De totes formes, nosaltres ens hem plantejat aquest partit com un més de competició, amb l´intenció de guanyar-lo. Sortirem a competir, no a gaudir. Ens agradaria arribar al final de la confrontació amb possibilitats, per tant, hem de mirar que el partit no es trenqui abans. Sigui com sigui, aquesta Copa Catalunya és un premi pel treball fet pel nostre equip, sobretot la temporada passada, quan vam aconseguir la classificació per aquestes semifinals. Jugar contra el meu exequip em fa il·lusió i sé que l´afició també respondrà al Congost.

L´equip no ha començat massa bé la lliga. Què ha passat?

Certament que els resultats no han estat bons, tot i que a nivell de joc no ho hem fet tant malament. En els tres partits que hem jugat hem tingut possibilitats de guanyar, però errors puntuals i alguns dubtes ho han impedit. Sobretot hem de mirar d´ajustar millor el treball en defensa. En una categoria tant igualada com ho és la Segona B aquesta temporada, guanyar tres o quatre partits seguits és la clau per estar a dalt; si ho aconseguim, ens enganxarem a la part capdavantera. Tots els equips perdran molts punts, segur.

Quin és l´objectiu?

Lluitar per les tres primeres posicions que donen dret a jugar la Copa del Rei és el nostre repte i, sobretot, ser competitius en un grup que aquest any és més fort.