En el seu segon partit a l'estat espanyol, els Thunder van vèncer anit el Barça Lassa per tan sols 3 punts de diferència (89-92), anit al Palau Sant Jordi. Els d'Oklahoma City havien perdut el seu partit de dilluns passat, a la pista del Reial Madrid (142-137). La seva màxima estrella, el base Russell Westbrook, no va jugar en cap dels dos casos als minuts decisius.

Quan mancaven 4 minuts per a la fi del partit, el Barça Lassa va arribar a tenir un avantatge de 6 punts en el marcador (84-78) gràcies a una gran actuació de Víctor Claver, el qual va encistellar anit 25 punts i va fer un 4 de 6 en triples. Al seu costat també va destacar la bona direcció de Stefan Peno i els punts d'Oleson (10) i de Vezenkov (13). Abrines, a les files dels Thunder, va encistellar 5 punts.

Vezenkov no encerta al final

L'equip nord-americà mai no es va poder escapar en el marcador i al descans hi havia un resultat de 2 punts favorable al Barça (49-47). Al tercer quart, els visitants sí que van pujar el grau d'intensitat darrere, però dos triples de Doellman van fer que el Barça s'enganxés de nou al partit (57-58). I el capità, Juan C. Navarro, va deixar el 68-67 quan mancaven els dotze últims minuts, els del darrer període.

El Barça ho va tenir a les seves mans però Tomic, que finalment va ser eliminat per faltes, es va fer un fart de fallar. Als darrers segons, Vezenkov va errar dos triples i no es va arribar a la pròrroga.