No hi va haver sorpresa. El favorit a la primera semifinal de la Copa Catalunya, el FC Barcelona, no va decebre, i encara que va jugar a mig gas, en va tenir prou per superar un Castellar que juga a Tercera Divisió, tres categories menys que els blaugrana.

En els primers minuts ja va quedar evidenciada la superioritat dels d´Andreu Plaza, amb gols de Quintela i Adolfo als minuts dos i tres. Amb 2 a 0 al marcador, el Barça es va prendre un respir i no va ser fins al minut 13 que anotava el 3 a 0.

A la recta final del primer temps van arribar tres gols més, obra de Rómulo, Adolfo i Quintela.

La segona part va començar com va acabar la primera, amb una gran efectivitat de cara a porteria per al conjunt blaugrana. Rómulo de nou, Dyego i Quintela feien pujar el 9 a 0 al marcador quan només havien passat tres minuts de la represa. En un intent de rebaixar la superioritat blaugrana, el Castellar va intentar jugar amb porter-jugador, però, malgrat això, Aicardo anotava un nou gol al minut 25. A partir del minut 30 els vallesans van disposar de clares ocasions de gol. Cal destacar un xut al pal d´Albert al minut 34, però va ser Joao qui va arrodonir la golejada amb l´onzè gol del seu equip.