El surienc Josep Garcia, l´urgellenc Jaume Betriu i la manresana Mireia Badia seran els representants de la Catalunya Central als Sis Dies Internacional d´enduro que, en la 91 edició es celebren des de demà i fins diumenge al Circuit de Navarra (paddock), a Pamplona, i els seus voltants. En aquesta tradicional competició, considerada com uns Jocs Olímpics del motociclisme off-road per equips, hi haurà representats 31 països amb més de 650 pilots.

La Federació Espanyola de motociclisme (RFME) hi estarà representada amb cinc equips. En l´anomenat Trofeu, a més a més de l´esmentat Jaume Betriu, també hi seran Ivan Cervantes, Víctor Guerrero i Jonathan Barragán; en Júnior, Josep Garcia amb Tosha Schareina i Jordi Quer; en Fèmines, Mireia Badia amb Laia Sanz i Sandra Gómez; en el Club Júnior, Enric Francisco, Jordi Sala i Bernat Cortés; i en el Club Femení, Humi Palau, Rosa Romero i Sara Coloret.

La manresana Mireia Badia compartirà equip amb l´actual campiona del Món d´enduro, Laia Sanz, i amb Sandra Gómez, que és campiona mundial de superenduro. Austràlia defensarà el títol femení, pel que també lluitaran Espanya, Alemanya i Suècia.

Badia ha reconegut que «és una gran responsabilitat participar en aquesta cursa i per això estic molt agraïda a la Federació Espanyola i al responsable d´enduro Josep Alonso la seva confiança. El més important és estar a l´alçada de les meves companyes Laia Sanz i Sandra Gómez. La prova serà dura perquès es tracta de competir cinc dies en enduro i un sisè en motocròs. Tot un repte físic, de concentració i tècnic davant rivals experimentades. Estic convençuda que puc fer un bon paper ajudant l´equip per aconseguir la victòria».