Lewis Hamilton va superar ahir el seu company d'escuderia, Nico Rosberg, i encara té esperances de revalidar el seu títol de campió de la F-1. Quan falten tres curses, són 26 els punts d'avantatge que el pilot alemany te respecte al britànic. A més a més, Hamilton va sumar el cinquè triomf al GP dels Estats Units, amb què va igualar el número d'èxits en aquesta cursa de dos grans mites com Ayrton Senna i Michael Schumacher. La prova d'Austin va veure també la reaparició en els primers llocs d'Alonso; l'asturià va ser cinquè, just davant del madrileny Carlos Sainz.

Hamilton sortia des del primer lloc de la graella i es va fer valer davant de Rosberg i Ricciardo, que va completar el podi amb la seva tercera posició a Austin.

Per al britànic, el triomf és el que fa 50 en la seva carrera dins de la F-1, la setena de la temporada.

L'alemany Sebastian Vettel, al volant d'un Ferrari, va ser el quart classificat davant d'Alonso que en les últimes voltes va superar Sainz i Felipe Massa, setè. Els que van completar la zona de punts de la prova nord-americana van ser el mexicà Sergio Pérez (amb Force India), el britànic Jenson Button (McLaren) i Romain Grosjean, el pilot francès, que va entrar en desè lloc amb un Haas.