Set empats en vuit partits. Després de vèncer diumenge passat al camp del Tona (1-2), l´Avià va tornar ahir a igualar un partit, en aquest cas davant el Vic a casa.

La confrontació va ser oberta i qualsevol dels dos equips s´hauria pogut endur el gat a l´aigua. Després d´uns primers minuts de domini visitant, amb dues bones arribades, un xut de Peque que va sortir per sobre del travesser (min 3) i un remat de Cañadilla també a fora a una centrada per la dreta (min 6), el duel es va equilibrar. Al minut 37, Max va obrir el marcador transformant un penal comès pel porter del Vic sobre ell mateix. Va durar pot l´avantatge en el marcador dels locals. En la jugada següent, Sergi Porcel es va lluir desviant a córner una pilota enverinada; el llançament des de la cantonada, el central Héctor va marcar l´1 a 1 (l´àrbitre va assanyalar el centre del camp tot i que un defensa local va treure la pilota des de la ratlla de gol).

A la represa es va mantenir la mateixa tendència en el joc, amb força arribades d´uns i altres. Al minut 56, Claret va anotar el 2 a1 des de dins de l´àrea petita després d´un bona combinació dels davanters de l´Avià, però al cap d´una estona, de nou Héctor, rematant un córner marcava l´empat (min 72). En els darrers minuts, una ocasió clara per bàndol, de Peque (min 77) i Max (min 88).