Ve de guanyar el líder Horta per 2 a 1. El Llagostera B serà el rival demà del Manresa al Congost (12 h). Els blanc-i-vermells, en una posició delicada a la classificació (quarts per la cua), no poden fallar més per acomodar-se primer, i lluitar per objectius més agosarats, després. El seu entrenador, Dani Fernández, té clar que "el partit és important perquè ha de servir per trencar la mala ratxa de resultats. Ha de ser un punt d'inflexió. L'equip s'ha entrenat amb ganes i és conscient del que s'hi juga. Però no podem menysprear el Llagostera B, que, com tots els filials, juga descarat i sense pressió". El Manresa té la baixa de Solernou i els seriosos dubtes de Riki (procés viral) i Lluís Clop (fort grip).

Després de sumar, diumenge a Tona, la primera victòria de la temporada, que d'altra banda trencava una ratxa de sis empats seguits, l'Avià té, en quatre dies, dos enfrontaments exigents, amb el Vic aquesta tarda a casa (17 h), i dimarts al camp de l'Andorra (12 h). Els berguedans reben avui un Vic que ha perdut els dos darrers enfrontaments, a Ripollet (1-0) i amb l'Andorra com a local (0-1). L'entrenador de l'Avià, Pablo Becerril, considera que "són dos resultats enganyosos perquè en tots dos casos els osonencs no van ser pitjors que els seus rivals. El Vic té una gran plantilla, juga molt bé, i segur que al final estarà lluitant per les posicions capdavanteres".

Becerril destaca el triomf de diumenge a Tona dient que "ha estat important perquè ens reforça. Ja ens trobàvem en una línia de creixement, però és clar que els resultats ens ajuden, a més a més, fent un partit molt bo". L'Avià té l'únic dubte del davanter Miki López. El rival dimarts, l'Andorra, és l'equip revelació; va segon amb dos partits pendents.

Desplaçament de l'Igualada

En el grup 2 de Primera Catalana l'Igualada torna a desplaçar-se, aquest cop, al camp del Viladecans (demà, 17 h). Els igualadins confien poder trencar la mala ratxa de resultats amb quatre derrotes consecutives que els ha enfonsat a la penúltima posició, amb només 4 punts. El seu entrenador, Ton Ma-yor, ha comentat que "són en certa forma optimista de cara a aquest partit amb el Viladecans. L'equip està jugant prou bé, però ha tingut la dissort, en els darrers enfrontaments, d'encaixar gols decisius als darrers minuts. Pensem que això algun dia ha de canviar". El Viladecans és dotzè, amb deu punts, sis més que els igualadins, i ve de dues derrotes consecutives. L'Igualada té la baixa del porter De Bode, sancionat.