Ja són sis els partits consecutius en què el Manresa no guanya. Ahir, els manresans van fer taules amb el Llagostera B al Congost. L'equip de Dani Fernández ha sumat dos punts dels darrers divuit.

El partit amb els gironins no podia començar de millor manera. Al minut 5, després d'una errada defensiva visitant, Riki va fabricar-se el primer gol de la matinal, amb un xut col·locat després d'un bon driblatge dins de l'àrea. Amb l'1 a 0, el Manresa va cedir la iniciativa a un Llagostera B que mostrava bones maneres individualment, però no tant en equip. Els manresans jugaven força còmodes i trobaven espais en els seus intents d'atacar. Al minut 11, un actiu Riki ho va provar de lluny però la seva rematada va anar a fora. El conjunt gironí tenia dificultats per arribar als dominis de Roman, però al minut 17, en una llançament de falta lateral, José Martínez va estar a punt d'aprofitar una sortida deficient del porter manresà. Al minut 24 era Soufiane qui ho intentava amb un llançament intencionat, que no va anar entre els tres pals. A mesura que passaven els minuts d'aquest primer temps, el Manresa es va anar espolsant el domini visitant. Riki va tornar-ho a provar i, aquest cop, la seva volea va ser desviada per un defensa a córner (min 36).

La segona part va ser molt diferent. El Llagostera B va prémer l'accelerador i va posar setge a la porteria de Roman, que es va erigir en el protagonista del partit amb aturades de gran mèrit. Al minut 54 va desviar a córner una rematada des del primer pal de Peque, a una centrada per la banda esquerra. Poc després, Roman es va tornar a lluir, aquest cop aturant un xut que avana a l'escaire d'Alexis Sánchez des de fora de l'àrea. Les accions d'atac del Llagostera B se succeien i al minut 64 un centre-xut enverinat d'Oriol Vila va tornar a posar a prova Roman. Tant va anar el càntir a la font que al final es va trencar. Al minut 72, Peque, en una acció confusa al segon palm va rematar al fons de la xarxa una centrada per l'esquerra.

El Manresa va quedar tocat amb el gol, però en el seu intent de reaccionar, al minut 76, Maturana va disposar de la millor ocasió per tornar a avançar els manresans en el marcador, però la seva rematada va topar amb el pal de la porteria defensava per Pol Busquets. Quan quedaven deu minuts per al final, Dani Fernández va arriscar fent entrar un davanter, Dani Muela, per un central, Carles Blanch. El darrer tram del partit va ser obert, tot i que les ocasions més clares van ser del Llagostera B.

Diumenge que ve, el Manresa es desplaça al camp d'un Martinenc que tampoc no ha tingut una bona arrancada. Mentre el Manresa té 8 punts a la classificació, els barcelonins en tenen nou.